opphus
Logo

Smart tegnet. Smart plassert.


På Landås bygger vi åtte funkisrekkehus med gjennomtenkte løsninger. Med grøntområder i alle himmelretninger og Tveitevannet, Landåsfjellet og Ulriken innenfor gåavstand er det lett å trives.

Byggingen er i gang.
Fire av åtte boliger er allerede solgt. 

Kontakt megler for visning

Ønsker du mer informasjon om prosjektet, eller vil kjøpe bolig? Kontakt eiendomsmegler på 90 23 05 44 eller send e-post til bodil.innset@dnbeiendom.no.

For visning, meld deg på her: 

Pris

Kr 6.750.000,-

BRA m2

126 kvm

Soverom

3 (4 mot tilvalg)

Innflytting

Estimert ferdigstillelse august/september 2022


GJENNOMTENKTE KVADRATMETER

---

Hagerups vei bygges etter funksjonalismens prinsipper hvor store flater, rene linjer og geometriske former følges av funksjonen. Mange og store vindusflater gir mye lys og en god romfølelse. Den åpne andreetasjen vil fungere som hjemmets kjerne med stue, kjøkken og spisestue. Fra takterrassen har dere nydelig utsikt og sol fra morgen til kveld. 

STATUS

---

  • Byggingen er i gang

  • Arkitektenes tanker

  • Tilrettelagt for en behagelig hverdag

  • Meld deg på tomtevisning

  • Salget har startet i Hagerups vei


TRE GJENNOMTENKTE ETASJER

---

Rekkehusene er løftet én etasje over næringslokalene på gateplan og får skjermet inngang fra baksiden av bygget. Det vil også være heis fra gateplan til boligetasjen, for en mest mulig behagelig hverdag for hele familien.

I første boligetasje er det tre soverom, bad og bod. Andre etasje oppleves luftig med stue, åpen kjøkkenløsning og spisestue med utsikt mot skogen bak bygget. I tredje etasje har dere loftstue og en sportsbod, samt en solrik takterrasse. I tillegg har dere felles sykkelverksted på gateplan, og garasjeanlegg under bakken med mulighet for kjøp av privat parkeringsplass.

Heis

Sportsbod

Garasjeanlegg

Privat takterrasse


SMARTE MATERIALER

---

Fasadens materialvalg er inspirert av 60- og 70-tallet med murpuss og platemoduler. I tillegg er det valgt treverk som gir lavt Co2-utslipp. På siden av rekkehusene blir det et skjermet, felles uteareal med gode solforhold hvor det tilrettelegges for biomangfold med plantevegg og trær. Her kan du nyte en kopp kaffe i solveggen, mens barna leker i trygge og bilfrie omgivelser i bakhagen. SMART PLASSERT

---

Hagerups vei ligger sentralt på Landås og får næringsarealer på bakkeplan. Her bor dere en spasertur unna skole, barnehage, dagligvare, Sletten Senter, og Landåstorget. Området har i tillegg et svært godt aktivitetstilbud med blant annet Bergen Tennisarena, Bergenshallen, Turnhallen og Nymark idrettsanlegg rett i nærheten.

Beliggenheten er meget praktisk med gode bussforbindelser, og Bybanen ved Sletten Senter tar deg til Bergen sentrum på 20 min. 

Barnehage

Fridalen barnehage 0,4 km
Birken barnehage 0,4 km 

Skole

Fridalen skole 0,4 km
Lagunen VGS 0,2 km 

Dagligvare

Bunnpris Sletten 0,4 km
Meny Sletten 0,5 km 

Busstopp

Fageråsen 0,1 km

Hagerups vei 30 A-I, 5093 Bergen

250.000,-
Forfaller ved utstedt § 12 garanti

Rest. + omkost.
ved overtagelse

Meld interesse for prosjektet
 


  
 

Mer fra Opphus

  • Skuiholtet

  • Slettebakken

  • Hagerups vei

  • Tillerenga