opphus

Arkitektenes tanker

Hagerups vei er tegnet av arkitekter som forstår familielivet. Her ligger det smarte tanker bak både planløsning, fasade og uteområde.

De familievennlige rekkehusene bygges etter funksjonalismens prinsipper hvor store flater, rene linjer og geometriske former følges av funksjonen. Fasadens materialvalg er inspirert av 60- og 70-tallet med murpuss og platemoduler. I tillegg er det valgt treverk som gir lavt Co2-utslipp. Mange og store vindusflater gir mye lys og en god romfølelse. 

Boligene er løftet én etasje over næringslokalene på gateplan. Første boligetasje har skjermet inngang fra baksiden og byr på tre soverom, bad og sportsbod. Andre etasje oppleves luftig med stue, åpen kjøkkenløsning og spisestue. I tredje etasjer blir det loftstue og bad, samt en takterrasse med utsikt og gode solforhold.   

Hagerups vei får et frodig, skjermet felles uteområde med lekestativ, sandkasse, plantevegg og bordtennisbord. Her kan du nyte en kopp kaffe i solveggen, mens barna leker i trygge og bilfrie omgivelser i bakhagen. Arkitektene har hatt stikkordene inkluderende, særpreget, vakker og grønn i bakhodet når uteområdet ble tegnet.  


Boligprosjektet er tegnet av TAG Arkitekter. 

Utforsk prosjektet