opphus

Tilrettelagt for en behagelig hverdag

Hagerups vei bygges sentralt på Landås, med praktisk nærhet til alt man trenger i hverdagen. Funkisrekkehusene har gjennomtenkte løsninger, tilrettelagt for en behagelig hverdag for hele familien.

Rekkehusene bygges etter funksjonalismens prinsipper, hvor alt skal ha en nyttig funksjon. De tre etasjene er nøye planlagt for familielivet, med soverom på første boligplan og kjøkken, stue og sosiale soner i de to øverste etasjene. Fra den private takterrassen har dere nydelig utsikt - og når det er finvær, kan solen nytes fra morgen til kveld.  

Gjennomtenkte løsninger
Rekkehusene får heis fra gateplan til boligetasjen, for praktisk og behagelig ankomst. I tillegg til heisadkomst får boligene en skjermet inngang fra baksiden av bygget. Under bygget blir det underjordisk garasjeanlegg med mulighet for kjøp av privat parkeringsplass, og på gateplan blir det felles sykkelverksted og sykkelparkering.  

Nærhet til alt dere trenger i hverdagen 
I Hagerups vei bor dere i gåavstand til blant annet skole, barnehage og dagligvare. For utvidet servicetilbud tar det under 10 minutter å gå til både Sletten Senter og Landåstorget. Her finner dere blomsterbutikker, klesbutikker, sportsbutikk, bakeri, frisør og mye mer. Til Bergen sentrum bruker bybanen kun 20 minutter. 

Et spennende og livlig område 
Med grøntområder i alle himmelretninger og Tveitevannet, Landåsfjellet og Ulriken rett i nærheten, er turmulighetene mange. Tveitevannet rundt er en populær runde for både trilleturer og enkle ettermiddagsturer. Vannet er islagt på kalde vinterdager, så her kan man også stå på skøyter. Ulriken er en flott destinasjon for lengre søndagsturer med hele familien. 

I Hagerups vei er det også flere idrettsanlegg og haller rett i nærheten, deriblant Bergenshallen og Fysakhallen. Her er det klatrehall, utendørs sykkelbane, turngulv, volleyballbaner og tennisbaner og mye annet gøy.

Utforsk prosjektet