opphus
Logo

Familieboliger i Bærum

I landlige omgivelser nær grensa til Vestmarka i Bærum kommer Skuiholtet – et stort og trivelig nabolag bestående av 58 rekkehus. Området er midt i blinken for barnefamilier, den aktive familien og for dere som søker større plass og skogens ro, uten å miste nærhet til byen.

Prosjekttype

58 nye rekkehus i Bærum

Kvm

Fra 120 kvm

Pris

Kommer

Innflytting

Kommer for salg i 2021

MELLOM SKOG OG BY

---

Skuiholtet byr på det beste av to verdener. Her bor du tett på naturen; perfekt for nysgjerrige småbarn og for din daglige rusletur, samtidig som du bor sentralt med Sandvika som nærmeste hovedsentrum. På kun 30 minutter er du i Oslo sentrum.

Den flotte beliggenheten ved skogkanten byr på en rekke aktiviteter og tilbud. Nabolaget vil gå i ett med terrenget, og boligene omkranses av trivelige utearealer fylt med lekeplasser og sosiale møteplasser. Skuiholtet blir et godt sted å bo for både liten og stor.

SLAPP AV. VÆR AKTIV.

---

Skui ligger midt mellom Sandvika og Sollihøgda, og er omringet av fantastiske aktivitetsmuligheter – deriblant turområdet Tanumskogen og alpinbakken Kirkebakken. Skui er også et fint startpunkt for turer i både Vestmarka, Bærumsmarka og Krokskogen – til fots som på ski. 15 minutter unna ligger Sandvika, med et av Norges største kjøpesenter, badestrand og servicetilbud av alle slag. 

Med nærhet til skoler, barnehager og kollektivtilbud legger Skuiholtet opp til en enkel og praktisk hverdag for hele familien.


 

ET ELDORADO FOR AKTIVITETER

---

Nærområdet bugner av muligheter for en aktiv fritid. Vestmarka, Bærumsmarka, Krokskogen og Tanumskogen byr på utallige muligheter hele året.

Her finner dere blant annet badevann, fiskemuligheter, langrennsløyper om vinteren og flotte skogsturer både vår, sommer og høst. Kirkerudbakken ligger i underkant av 10 min med bil fra Skuiholtet – her er det gode muligheter for alpint, telemark og snowboard i vinterhalvåret.Skuiholtet, Bærum

250.000,-
Forfaller ved utstedt § 12 garanti

Rest. + omkost.
ved overtagelse

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET
 

KONTAKT MEGLERMER FRA OPPHUS

Her kan du lese om hvordan du kan kjøpe en OPPHUS bolig eller se hele vårt utvalg av familieboliger til salgs.