opphus
Logo

Velkommen til Slettebakken

– et moderne hjem i historiske omgivelser.


På historiske Slettebakken bygger vi nå et nytt nabolag med 18 familievennlige rekkehus. Her bor du med nærhet til alt – på en av Bergens fineste tomter.

Prosjekttype

18 rekkehus

Kvm

Fra 170 kvm

Pris

Kommer

Parkering

Egen parkeringsplass i p-kjeller

Moderne rekkehus på historisk tomt

---

I 1668 flyttet Bergens borgemester Lars Søfrensøn Brøgger og familien inn på Slettebakken Hovedgård. Omgitt av natur, med byens beste utsikt og sol fra morgen til kveld, visste han at barna her ville få en fin oppvekst, samtidig som han selv fikk kort avstand til arbeidet sitt i sentrum.

Nå, over 350 år senere, er mye forandret. Det som likevel står igjen er Slettebakkens gode rykte som et av Bergens mest attraktive bolig-områder, den upåklagelige utsikten mot både fjord og fjell, de unike solforholdene og de naturskjønne omgivelsene.

I dag finnes et rikt utvalg av skoler, barnehager, dagligvarebutikker, kollektivtransport og andre servicetilbud i umiddelbar nærhet. Området har blitt modernisert, men stedets historie er fortsatt godt forankret. Skilt ut fra Slettebakken Hovedgård kommer nå et nytt og familievennlig nabolag á 18 rekkehus, som vil bringe historien videre. Boligene starter på 170 kvadratmeter og har gjennomtenkt arkitektur tilpasset den moderne familien. Den «gamle» og evigvarende utsikten, solforholdene og nærheten til skogen følger selvsagt med.

Komplette familieboliger

---

Det begynte med Hovedgården, som gjennom historien har huset flere av Bergens mest kjente familier. Nå bygges det 18 nye rekkehus fra 170 kvadratmeter i Vilhelm Bjerknes’ vei, skreddersydd for moderne familier. Også uteområdene tilpasses familielivet, og vil invitere til lek og annen sosial aktivitet i trygge og naturlige omgivelser. 


Gullet ska' hem!

I 1919 kunne beboerne på Slettebakken se en ny fotballstadion bli bygget på feltet nede ved Nymark. 43 år senere så de Brann ta to historiske seriegull på rad, før de måtte vente helt til 2007 før gullet igjen kom hem. Nå trenger laget supporterne mer enn noen gang. Det er bare å rusle ned på stadion for å heie.

Flytt inn i en splitter ny bolig på Slettebakken - Et moderne hjem i historiske omgivelser.

Solen skinner på Slettebakken

Hver morgen titter den forbi Ulriken, før den står på hele dagen og forsvinner ned i byfjorden. Sånn har det alltid vært, og sånn vil det alltid være.

Vilhelm Bjerknesvei 102, 5081 Bergen

250.000,-
Forfaller ved utstedt § 12 garanti

Rest. + omkost.
ved overtagelse

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt meglerMER FRA OPPHUS

Her kan du lese om hvordan du kan kjøpe en OPPHUS bolig eller se hele vårt utvalg av familieboliger til salgs.