opphus
Logo

VELKOMMEN TIL TILLERENGA

På Tiller i Trondheim kommer nå 9 familievennlige rekkehus fra 99-125 kvm, alle med 4 soverom. Boligene knyttes sammen av grønne fellesområder med drivhus, dyrkekasser og områder som inviterer til lek.

Her bor dere i et familievennlig område, med kort avstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, shopping og Tiller-marka. 

4 av 9 boliger er allerede solgt. 

For en uforpliktende prat om prosjektet, meld interesse nedenfor:

VELKOMMEN TIL TOMTEVISNING

Ønsker du mer informasjon om prosjektet og kjøpe bolig på Tillerenga?

Våre meglere i Heimdal Eiendomsmegling hjelper deg gjennom prosessen og gjennomfører trygge visninger. Ta kontakt med megler på 95 73 78 69. For visning, meld deg på her.

Pris

4 075 000 - 5 075 000

Kvm.

99 - 125 kvm.

Soverom

3 - 4

Siste status

  • Meld deg på tomtevisning

Rekkehus som gir deg hvilepuls

---

På Tillerenga kan dere flytte rett inn med lave skuldre. Familieboligene er nøkkelferdige, men ønsker du å sette et personlig preg på boligen har du mulighet for å gjøre tilvalg utover standardleveranse.

Rekkehusene har en arealeffektiv og moderne planløsning som gjør det enkelt å innrede. Mange av boligene har tilhørende takterrasser, og alle boenhetene får parkeringsplass, enten under bakken eller på bakkeplan.

Moderne planløsninger

Balkong og/ eller takterrasser


Tillers hemmelige hage

---

Frodig, grønt og godt. Uteområdet mellom boligene på Tillerenga kan vekke minner om late og gode sommerdager fra barndommen. Her blir det dyrkekasser, drivhus, blomsterbed, gressplener og flere lekestativer. De frodige og avskjermede fellesområdene inviterer til både pusterom, lek og hagefester.


Lekeplass på området

Parkeringskjeller og på bakkeplan utvendig

Alt du trenger, rett i nærheten

---

På Tillerenga lever du tilbaketrukket, men sentralt –  sentrum nås med bil på 15 minutter. Barnehager, skoler, idrettsarenaer og City Syd er bare en spasertur unna. 

Skal familien ut på søndagstur kan du la bilen stå og starte turen fra egen inngangsdør. Benytt deg av Tiller-marka og alle de flotte turstiene og skiløypene den har å by på – hva med å spasere den siste biten av Pilegrimsleden inn mot Nidarosdomen? Gå du over på nabotomten til Tillerparken finner du et stort friområde med lekeapparater, utsiktstårn og mange sittegrupper.  

Gnist Tiller
(1-5 år)
0,6 km

Tonstad skole
(1-10 kl.)
1,3 km

Ingeborg
Ofstads veg
0,6 km

Tillerparken
aktivitetsområde
0,6 km

Bunnpris
Tonstad
1,2 km

Her finner du all dokumentasjon du trenger

---

Få oversikt over all dokumentasjon som følger prosjektet;
alt fra leveransebeskrivelse til leverandørplan og til
situasjons- og reguleringsplan.

50.000,-
ved signering

200.000,-
ved byggestart

Rest. + omkost.
ved overtagelse

Hvordan sikre finansieringsbevis?

Meld interesse for prosjektet
 

  
 

Mer fra Opphus

  • Hagerups vei

  • Tillerenga