opphus

Nærhet til det meste

Tillerenga bygges i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Tiller i Trondheim. Her bor dere tilbaketrukket, men sentralt - med alt dere trenger, rett nærheten.

Dagligvare og shopping rett i nærheten
Fra Tillerenga nås sentrum med bil på 15 minutter. Dagligvare, barnehager, skoler og idrettsarenaer er kun en spasertur unna. Ønsker dere ytterligere servicetilbud, er det kort vei til kjøpesenteret City Syd med alle sine fasiliteter. Senteret er et av Midt-Norges største med ca. 70 butikker. Fra Tillerenga har dere også kort vei til både Tillertorget og StorM-sentret. 

Kort vei til en rekke flotte turmuligheter
Skal familien ut på søndagstur kan dere la bilen stå og starte turen fra egen inngangsdør. Tillermarka og idylliske Tillerskogen byr på mange flotte turstier, sykkelstier og og lysløyper for ski. Hva med å spasere den siste biten av Pilegrimsleden inn mot Nidarosdomen? Går du over på nabotomten Tillerparken finner du et stort friområde med lekeapparater, volleyballbane, utsiktstårn og mange sittegrupper. 

Fra A til B
Kollektivtilbudet på Tiller består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Ingeborg Ofstads veg, kun 600 meter unna. Til Heimdal stasjon er det 4,3 km.

Sport og idrett
Fra Tillerenga er det også kort vei til treningssenter, idrettshall og skøytebane og flere idrettsbaner. Tiller IL har et aktivt og bredt idrettsmiljø med god fine fasiliteter for blant annet fotball, håndball, ishockey og ski. 

Se nærhet til skoler og barnehager, og les mer om beliggenhet her: