opphus

Store drømmer for familielivet på Tillerenga

Benedikte Larsen (38) klør i fingrene etter å flytte inn i sitt nye hjem. Sammen med barna Bonnie (13) og Stella (8) gleder de seg til å starte et nytt kapittel i det attraktive og familievennlige boligområdet på Tiller i Trondheim.

Boligprosjektet «Tillerenga» ligger tilbaketrukket, men sentralt. Sentrum nås med bil på 15 minutter, og barnehager, skoler, idrettsarenaer og kjøpesenter er bare en gåtur unna. Med avskjermede og sosiale fellesområder, marka og Tillerparken like ved, blir Tillerenga et idyllisk sted for barnefamilier. Byggingen har startet på de tre første salgstrinnene og trinn tre er nå ute for salg.

– Tiller og Tillerenga er veldig tilrettelagt for familieliv. Her har man rask tilgang til alt, med gode skoler, fritidsaktiviteter og busstilbud i nærheten. Det, i tillegg til nærheten til Tillerparken og Tillermarka, var avgjørende for at jeg valgte å kjøpe her, sier Benedikte Larsen, moren til Bonnie og Stella. 

Et enkelt valg

Benedikte har selv vokst opp på Tiller, og har tilbrakt alle sine barne- og ungdomsår der. Sammen med barna flyttet de alle tre til Tiller i 2016, og både Bonnie og Stella går på skole i området.

– Da jeg så annonsen for Tillerenga tenkte jeg med en gang at «her vil jeg bo». Det er akkurat sånn jeg har sett for meg å bo - med fint opparbeidet uteområde, moderne nybygg, og noe som er litt annerledes enn det som er her oppe fra før, sier hun.

– Da jeg så annonsen for Tillerenga tenkte jeg med en gang at «her vil jeg bo», forteller Benedikte Larsen. I februar neste år flytter hun og barna inn i sitt splitter nye hjem på Tillerenga. 

Prosjektet er under oppføring, og byggingen av de første familieboligene er i gang. Totalt bygges det 89 rekkehus på Tillerenga. Benedikte og ungene flytter inn i løpet av februar neste år, som noen av de første på feltet.

– Vi fikk nylig vite at vi får flytte inn tidligere enn først antatt, så det var kjempegode nyheter. Vi gleder oss skikkelig til å flytte inn i noe som er helt nytt. Nå kan vi få være med på å forme huset akkurat slik vi ønsker innvendig, og vi ser virkelig frem til tegnetimer med kjøkkenleverandøren. 

Perfekt for familier 

Det familievennlige nabolaget vil bestå av rekkehus som knyttes sammen av grønne og sosiale fellesområder. 

Skal familien ut på søndagstur kan turen starte fra egen inngangsdør. Tillermarka byr på flere flotte turer, både til fots og på ski. I Tillerparken er det et stort friområde med lekeapparater, volleyballbane, utsiktstårn og sittegrupper.  

– For oss er beliggenheten på Tillerenga helt fantastisk. Bonnie spiller fotball og er en del på fotballbanen, mens Stella er glad i å sykle og være med venninner. Med fotballbane og fine sykkel- og gangveier i området blir Tillerenga et veldig praktisk sted å bo.

Kontakt megler for visning

I tråd med helsemyndighetenes anbefalinger holdes private visninger etter oppsatte klokkeslett for å sikre trygge visninger. På tomtevisning blir du møtt av megler, som vil vise deg rundt og besvare alle dine spørsmål. Ta kontakt med eiendomsmegler på 95 73 78 69 eller meld deg på her:

Grønne og sosiale fellesområder

På Tillerenga blir boligene bygd i tunløsninger uten biltrafikk mellom husene.

– I stedet for veier blir det flotte hageområder som vil gi rom for lek, aktiviteter og sosialt samvær, sier Nils Borgar Husby, eiendomsmegler i Heimdal Eiendomsmegling.

Dermed vil fellesområdene invitere til både pusterom, lek og hagefester. De blir frodige og innholdsrike med flere lekestativer, gressplener, blomsterbed, sosiale soner, drivhus og dyrkekasser. Særlig sistnevnte er Benedikte spent på:

– Jeg er veldig spent på fellesområdene, spesielt dyrkekassene og drivhuset. Jeg har stor interesse for hage, og syntes det er veldig artig å dyrke egne grønnsaker. Så jeg håper flere av de som flytter inn er like interessert, slik at vi kan få det til på en god måte, sier hun engasjert. 

Tilrettelagt for vekst

Løsningene på Tillerenga er moderne og gir flere muligheter for individuelle tilpasninger – det er kun én av fordelene med å kjøpe nybygg. 

– Historisk sett har det å kjøpe ny bolig også vært en god investering. Ofte har boligene rukket å stige i verdi før man i det hele tatt har satt nøkkelen i døra, sier eiendomsmegleren og legger til:

– Rekkehusene på Tillerenga er også tilrettelagt for at barnefamilier kan bli boende lenge. Alle boligene leveres med minimum tre soverom, og de fleste har hele fire. Det gjør det mulig for både familier og familiemedlemmer å vokse, sier han.

Det passer bra for Benedikte og barna, som ikke har tenkt seg noe sted på en god stund.

– Etter å ha flytta litt de siste årene ønsker vi nå og slå oss til ro på Tillerenga. Der tror jeg vi kommer til å trives veldig godt. Med nærhet til skole, servicetilbud, fritidsaktiviteter og buss blir Tillerenga et praktisk og perfekt sted å bo for oss, sier Benedikte fornøyd mens barna nikker samtykkende.

Opphus selger kun til personer som skal bo i boligen selv, aldri til investorer eller spekulanter. Det sikrer trivsel og et godt naboskap – som kan vare i generasjoner.

Meld interesse for prosjektet

Kjøpe bolig på Tillerenga?

Ønsker du mer informasjon om prosjektet, eller vil kjøpe bolig? Ta kontakt med eiendomsmegler på 95 73 78 69 eller send e-post til nbh@hem.no