opphus
Logo

VELKOMMEN TIL TILLERENGA


Et nytt nabolag med 89 rekkehus på Tiller i Trondheim. Boligene bygges i et rolig og familievennlig område, med kort avstand til shopping, trening, idrett og bymarka. 

Her blir det rekkehus fra 93 til 143 kvm knyttet sammen av grønne fellesområder med drivhus, dyrkekasser og områder som inviterer til lek.


VELKOMMEN TIL TOMTEVISNING

Hver mandag kl. 17-18 og onsdag kl. 14-15 holder vi tomtevisning på Tillerenga. I tråd med helsemyndighetenes anbefalinger holder vi private visninger etter oppsatte klokkeslett. Kontakt megler på 915 88 153 for å avtale tidspunkt, eller meld deg på her. 

Pris

4 100 000 - 5 800 000

Kvm.

95 - 141

Soverom

3 - 4

Innflytting

Innflytting Q4 2021 – Q1 2022.

Siste status

  • Meld deg på tomtevisning

Rekkehus som gir deg hvilepuls

---

Boligene på Tillerenga er nøkkelferdige, så her kan dere flytte rett inn med lave skuldre. Ønsker dere å gjøre tilvalg for å øke standarden ytterligere, er det selvsagt også mulig. Rekkehusene har arealeffektiv og moderne planløsning som gjør de enkle å innrede. Flere av boligene har tilhørende terrasse eller takterrasse. Alle boenhetene har parkeringsplass, enten under bakken eller på bakkeplan.

Moderne planløsninger

Balkong og/ eller takterrasser


Tillers hemmelige hage

---

Frodig, grønt og godt. Uteområdet som knytter sammen boligene på Tillerenga kan vekke minner om late sommerdager fra barndommen. Her blir det dyrkekasser, drivhus, blomsterbed, gressplener og flere lekestativer. De frodige og avskjermede fellesområdene inviterer til både pusterom, lek og hagefester.


Lekeplass på området

Parkeringskjeller og på bakkeplan utvendig

Alt du trenger, rett i nærheten

---

Tillerenga ligger i et trygt og rolig område, med nærhet til alt man trenger i hverdagen. Flere barnehager, skoler og idrettsarenaer ligger i gangavstand. Det samme gjør Midt-Norges største kjøpesenter City Syd og kjøpesenteret TillerTorget.

Tillerenga oppleves tilbaketrukket, men sentralt. Her er det god bussforbindelse til Trondheim sentrum, og en biltur dit tar ca. 15 minutter. I umiddelbar nærhet finner du Tillerparken med ballbaner og lekeplasser. Rett utenfor døren har du også det nydelige turområdet Tillermarka, som er perfekt for skiturer på vinterstid eller gå- og joggeturer på sommerstid.  

Gnist Tiller
(1-5 år)
0,6 km

Tonstad skole
(1-10 kl.)
1,3 km

Ingeborg
Ofstads veg
0,6 km

Tillerparken
aktivitetsområde
0,6 km

Bunnpris
Tonstad
1,2 km

Her finner du all dokumentasjon du trenger

---

Få oversikt over all dokumentasjon som følger prosjektet;
alt fra leveransebeskrivelse til leverandørplan og til
situasjons- og reguleringsplan.

50.000,-
ved signering

200.000,-
ved byggestart

Rest. + omkost.
ved overtagelse

Hvordan sikre finansieringsbevis?

Meld interesse for prosjektet
 

  
 

Mer fra Opphus

  • Tillerenga

  • Hagerups vei