opphus
Logo

Velkommen til Tillerenga

Snart gror det frem 89 rekkehus på Tiller i Trondheim. Boligene bygges i et rolig og familievennlig område, med kort avstand til shopping, trening, idrett og bymarka. 

Her blir det rekkehus fra 93 til 143 kvm knyttet sammen av grønne fellesområder med drivhus, dyrkekasser og områder som inviterer til lek.

Salget starter i løpet av Q1 2020.

Meld interesse

Pris

Fra 4.100.000,-

Kvm

93-143 kvm

Soverom

Kommer

Innflytting

Kommer

Rekkehus som gir deg hvilepuls

---

Boligene på Tillerenga er nøkkelferdige, så her kan dere flytte rett inn med lave skuldre. Ønsker dere å gjøre tilvalg for å øke standarden ytterligere, er det selvsagt også mulig. Rekkehusene har arealeffektiv og moderne planløsning som gjør de enkle å innrede. Flere av boligene har tilhørende terrasse eller takterrasse. Alle boenhetene har parkeringsplass, enten under bakken eller på bakkeplan.

 

Tillers hemmelige hage

---

Frodig, grønt og godt. Uteområdet som knytter sammen boligene på Tillerenga kan vekke minner om late sommerdager fra barndommen. Her blir det dyrkekasser, drivhus, blomsterbed, gressplener og flere lekestativer. De frodige og avskjermede fellesområdene inviterer til både pusterom, lek og hagefester.


 


 

Alt du trenger, rett i nærheten

---

Tillerenga ligger i et trygt og rolig område, med nærhet til alt man trenger i hverdagen. Flere barnehager, skoler og idrettsarenaer ligger i gangavstand. Det samme gjør Midt-Norges største kjøpesenter City Syd og kjøpesenteret TillerTorget.

Tillerenga oppleves tilbaketrukket, men sentralt. Her er det god bussforbindelse til Trondheim sentrum, og en biltur dit tar ca. 15 minutter. I umiddelbar nærhet finner du Tillerparken med ballbaner og lekeplasser. Rett utenfor døren har du også det nydelige turområdet Tillermarka, som er perfekt for skiturer på vinterstid eller gå- og joggeturer på sommerstid.
 

Movollen 74 - 78, 7092 Tiller

50.000,-
ved signering

200.000,-
ved byggestart

Rest. + omkost.
ved overtagelse

Meld interesse for prosjektet
 

Katrine Brekke Borren

Eiendomsmegler

Jørgen Rostad

Eiendomsmegler

MER FRA OPPHUS

Her kan du lese om hvordan du kan kjøpe en OPPHUS bolig eller se hele vårt utvalg av familieboliger til salgs.

Se flere boliger