opphus

Tillerenga – salget har startet

Første salgstrinn på Tillerenga består av 31 rekkehus. Rekkehusene har en frodig, hemmelig hage og er skapt for at familier skal trives. Størrelse fra 99-141 kvm, pris fra kr 3.990.000.


Familievennlig boligprosjekt   

Tillerenga er det første prosjektet til Opphus Familieboliger. Opphus leverer nøkkelferdige boliger dere kan flytte rett inn i. Tillerenga bygges i et trygt og godt område i Trondheim, hvor dere har alt dere trenger i hverdagen, i umiddelbar nærhet. 

Den hemmelige hagen 

Frodig, grønt og godt. Uteområdet som knytter sammen boligene på Tillerenga kan vekke minner om late sommerdager fra barndommen. De frodige og avskjermede fellesområdene inviterer til både pusterom, lek og hagefester. Her blir det drivhus, dyrkekasser, trivelige sosiale soner og flere lekestativer. Totalt skal det bygges det 89 rekkehus på Tillerenga.  
Tett på by og natur 

Tillerenga vil oppleves tilbaketrukket, men sentralt. Det er god bussforbindelse til Trondheim sentrum, og en biltur dit tar ca. 15 minutter. Rett utenfor døren har dere også Tillermarka, som er perfekt for skiturer på vinterstid eller gå- og joggeturer på sommerstid.